Založ si blog

Život v hladovej doline

Výraz hladová dolina úplne sedí na miesto kde žijem aj keď by sa dal použiť na viac miest na našom krásnom Slovensku. Blog je výborným prostriedkom k vyjadreniu svojich názorov ktoré sa môžu alebo nemusia zakladať na pravde ale nie som tu preto aby som šíril klamstvá či klebety. Považujem sa za optimistu, realistu a niekedy aj pesimistu, záleží od danej situácie ale ako sme už zvyknutý, pesimizmus a kritika či sťažovanie sa, sa u nás nosí dosť často. Máme sa na čo sťažovať to je fakt, finančná stabilita, životná úroveň a hlavne naše hviezdy v parlamente nám úsmev na tvári nevyčaria. V okrese Rimavská Sobota nejaký progres stagnuje, hovorí sa o rôznych investoroch a možnostiach do budúcna ale roky to stojí len pri rečiach a sľuboch. Všade sa nájdu ľudia ktorí aj keby mali možnosť pracovať tak by ju odmietli ale prevláda počet ľudí ktorí chcú pracovať. Rimavská Sobota bola mestom v rozkvete svojich možností, dnes je všetko inak, mesto je na dne a prežíva, sú tu ľudia ktorí sa snažia v tomto meste niečo vybudovať ale ľudia v tom hľadajú špinu a nekalé úmysly, popravde nečudujem sa že obyvatelia nikomu a ničomu neveria. Je ťažké sa zorientovať v dnešnom svete, sme ovplyvňovaný s každej strany ale späť k Rimavskej Sobote. Po nástupe p. Šimka na post primátora mesta sa veci dali do pohybu, prebral zadĺžené mesto a z vysokou nezamestnanosťou. Podarilo sa mu znížiť dlh mesta, oživiť rekreačnú oblasť Kurinec ktorá bola v katastrofálnom stave a hlavne sa rekonštruuje infraštruktúra v meste. Nezastávam sa ho, nie som žiadny politológ, je to len môj názor, názor jedného z občanov. Snažím sa nikoho nekritizovať aj keď to nie je ľahké a preto sa snažím hľadať pozitíva čo nie je vždy ľahké. Dúfam, vážne dúfam že život na Slovensku sa zlepší, ľudia si to zaslúžia.

2024-04-26 slnko v sieti 007 foto zdenko hanout

Šéf Rady RTVS označil galavečer Slnko v sieti za politický míting opozície

29.04.2024 18:16

Igor Gallo pripomenul, že RTVS ako vysielateľ galavečera nesie v zmysle platnej legislatívy objektívnu zodpovednosť za obsah priameho prenosu.

sanitka,

Šiestačka v Maďarsku bodla nožom spolužiačku, vrtuľníkom ju odviezli do nemocnice

29.04.2024 18:03

Šiestačka si nôž priniesla z domu a mala ho schovaný v školskej lavici.

Pellegrini, Zuzana Dolinková, Raši,

Za koniec Rázsoch chcú odvolávať ministerku Dolinkovú. Je to politický bulvár, háji sa ministerka. OĽaNO a SaS sa hádajú

29.04.2024 17:35

Bola to len otázka času, keď bude musieť ministerka Dolinková stáť pred Achillovou pätou rezortu – polstoročia nedokončeným projektom nemocnice Rázsochy.

Mark Rutte

Turecko podporí kandidatúru Marka Rutteho na šéfa NATO. Výhrady má už len Orbán

29.04.2024 16:48

Turecko aj Maďarsko ako členovia NATO predtým vyjadrili výhrady voči Rutteho kandidatúre.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 2078x
Priemerná čítanosť článkov: 2078x

Autor blogu

Kategórie

Archív